Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Postolari pozivaju lopova da vrati trubu

26.07.2016. 22:00
Postolari pozivaju lopova da vrati trubu


Zadarski bend Postolar Tripper nada se kako će  nepoznati počinitelj, koji je otuđio skupocjenu trubu njihova trubača  Luke Mrše po završetku koncerta te grupe na otoku Prviću, koji je održan 23. srpnja, vratiti taj instrument. Radi se o skupocjenoj trubi marke Kanstul 1600 Wayne Bergeron serijskog broja 25911.   
Oni također mole sve koji imaju bilo kakve informacije, koje bi pomogle da se ovaj skupocjeni instrument vrati, da se jave na mail [email protected].
Napominju kako se radi o rijetkom i unikatnom instrumentu i to jedinom u Hrvatskoj, novac za kojega je trubač Mrša dugo skupljao. Navode kako su sve informacije više nego korisne.
Ističu i kako preporučuju da onaj koji pronađe instrument na samom otoku o tome obavijesti Mjesni odbor Prvić Šepurine. To predstavničko tijelo, kao organizator PGF-a, poziva osobu koja je otuđila instrument da iz neke javne govornice nazove broj Mjesnog odbora Prvić Šepurine, 095 524 27 97 te da im priopći informacije o mjestu na kojem će ostaviti instrument, kako bi ga mogli preuzeti.