Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

Prikupljena sredstva idu za liječenje dječaka Davida

26.07.2016. 22:00
Prikupljena sredstva idu za liječenje dječaka Davida


U organizaciji MNK Poljica Brig i njegovih čelnika Davora Ćurjurića i Ivana Kneževića te njihovih suradnika, na novoizgrađenom igralištu sportskog centra Poljica Brig, uz svjetla reflektora održat će se i ove godine tradicionalni malonogometni turnir “Kup Poljica Brig 2016.” Za razliku od prethodnih godina ovogodišnji turnir će po odluci organizatora imati sve značajke humanitarnog događanja jer će se sva prikupljena sredstva od kotizacije sudionika, donacija i prikupljenih ostalih sredstava usmjeriti za neophodno liječenje desetogodišnjeg dječaka Davida Babca iz Poljica.
Početak turnira dogovoren je 4. kolovoza s početkom 20 sati kao uvertira u državni praznik Dan pobjede.
Uplata za sudjelovanje je 300 kuna po momčadi, a sustav natjecanja je 4+1. Javno izvlačenje parova obavit će se u srijedu 3. kolovoza u 20.30 sati na sportskom centru dok će se prijave zainteresiranih primati zaključno sa danom ranije. Kako je turnir humanitarnog karaktera, prvoplasiranim ekipama izostat će novčane nagrade te će im ovog puta biti samo uručeni pehari i prigodne zahvalnice. Sve informacije vezane za navedeni sportsko-humanitarni turnir mogu se dobiti kod kontakt osobe Ivana Kneževića na mob. 098/922-0677.
Nakon završetka ovog malonogometnog turnira na obližnjim zogovima u organizaciji domaćeg Boćarskog kluba “Poljica Brig” i tamošnjeg Mjesnog odbora uz financijsku potporu Grada Nina, krenut će također tradicionalni, iz godine u godinu sve zanimljiviji i posjećeniji boćarski turnir parova iz cijele Zadarske županije. Za ovo natjecanje informacije se mogu dobiti u upravi kluba ili kod njegovih predstavnika Petra Kneževića Peke mob. 098/905-7519 i kod Dragana Smokrovića Žuce mob. 098/662-407.