Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Večeras polufinale

26.08.2010. 22:00
Večeras polufinale


Na dječjem malonogometnom turniru u Vrsima večeras u polufinalnim utakmicama u 19.30 sati sastaju Vrsi i Zadar te u 20.15 sati Crno i Sabunjar. Za plasman u poluzavršnicu Crničani su na kraju slavili rezultatom 3:1 protiv Bokanjana. U redovima Dalmatinca, čiji su mališani na utakmicu izravno stigli iz Splita, gdje su pobijedili Omladinca iz Vranjica s 5:0. Posebno dobru utakmicu za Crničane odigrao je Luka Dušević uvalivši svome imenjaku, vrataru Bokanjca Luki Lepuru tri komada. U drugom susretu Ražanački “ribari” osjetili su draž pobjede, nadigravši NOŠK sa 4:1. Pored Šime Barišića, koji se četiri puta upisao u listu strijelaca, dobro su igrali Edi Zelić i Šime Teklić. U redovima indisponiranog NOŠK-a bolju partiju u odnosu na ostale pružili su Vice Buterin i Ivano Baraba. S obzirom da su se malonogometni dječaci na ovoj fešti malog baluna u Vrsima već toliko zbližili sve više se traže međusobni revijalni ogledi. Takav jedan odigran je između Vrsi i Radovina u kojem su do sada neporažerni Vršani slavili s rezultatom 3:2.
NOŠK1
RAŽANAC4
Malonogometno igralište Stara Gusterna. Gledatelja 200. Suci: Ljubo Milutin i Josip Mitrović (Vrsi).
NOŠK: Š. Bakić, Š. Buterin, Baraba (1), Zubčić, L. Bakić, Duspara, I. Bakić, V. Buterin, S. Buterin, Z. Buterin. Voditelj: Stipe Baždarić.
RAŽANAC: N. Žagar, Teklić, Zelić, T. Žagar, Tabar, Rudić, Barišić (4). Voditelj: Petar Zelić.
DALMATINAC3
BOKANJAC1
DALMATINAC: L. Grgurović, Ujduk, Perković, Dušević (3), Gospić, Kožul, M. Grgurović, Tomičić, Martinović. Voditelj: Mile Vulić.
BOKANJAC: Lepur, Sušić, L. Dražević, Bevanda, Klara Sušić, D. Dražević, Radan, Bobić (1), Erlić, Klanac, Mršić. Voditelji: Raphael Sušić.
Revijalna utakmica
VRSI3
RADOVIN2
VRSI: Predovan, Mrkela, Radobuljac, Kojić, Mitrović (1), Rončević, Maraš, Nemarić (2), Perinić. Voditelj: Ante Perinić Đovani.
RADOVIN: M. Dundović, Žeželj, I. Dundović, F. Bolonja, Nekić (1), Lesica (1), J. Bolonja, Rudela. Voditelji: Milan Mićo Rudela i Goran Bolonja.