Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Sumnjivca prijavili građani

26.09.2011. 22:00
Sumnjivca prijavili građani


Nakon što su građani dojavili zadarskim policajcima kako im se sumnjiva osoba “muva” oko zgrada, policajci su u ponedjeljak oko 3 sata u noći uhvatili 26-godišnjaka u Ulici Ivana Mažuranića u blizini zgrade Doma zdravlja. Priveli su ga u policiju kako bi obavili kriminalističko istraživanje koje je jučer prijepodne još uvijek trajalo. Kada policajaci odrade svoj dio posla, znat će se hoće li protiv 26-godišnjaka biti podnesena kaznena prijava zbog pokušaja provale i krađe.
Osim novca, lopovima “najslađe” – cigarete
Tijekom proteklog vikenda lopovi su “operirali” diljem županije, pa je tako u mjestu Nadin nedaleko od Zadra, provaljeno u trgovinu mješovite robe iz koje su ukradene cigarete, suhomesnati proizvodi i novac. Materijalna šteta bit će utvrđena naknadno, nakon obavljene inventure. I na otoku Ižu tijekom vikenda dogodila se provala i krađa. Tamo je naime, policiji za sada, nepoznati počinitelj provalio u mjesnu prodavaonicu mješovitom robom te je također odnio cigarete i novac, a šteta koja je prijavljena iznosi oko sedam tisuća kuna. U nedjelju, u ranim jutarnjim satima, u noćnom klubu na predjelu Kolovara u Zadru ukraden je mobitel iPhone 4, u vlasništvu 24-godišnjeg Zadranina vrijedan oko sedam tisuća kuna. Iste noći je u klubu 22-godišnjoj Zadranki ukradena i torbica u kojoj su bili mobiteli nokia i iPhone, u sveukupnoj vrijednosti od osam i pol tisuća kuna.
Na Obali kneza Branimira u Zadru tijekom noći sa subote na nedjelju ukraden je skuter baotian u vlasništvu 34-godišnjaka, vrijedan oko tri tisuće kuna. Za skuterom se traga, a protiv nepoznatog lopova podnesena je kaznena prijava.