Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Dizajnerska jesen u bojama ljeta

26.09.2016. 22:00
Dizajnerska jesen u bojama ljeta


Kalendarski, jesen je stigla, a sve ljubiteljice mode zasigurno su već obnovile svoje odjevne kombinacije za nadolazeću sezonu. Sve one dobro znaju da styling nije savršen bez pažljivo odabranog komada nakita.
Dizajnerica zadarskog brenda D’se:riz, Višnja Knežević, u svojoj jesenskoj kolekciji napravila je pravi zaokret od dosad viđenog zamijenivši prepoznatljive riječne bisere i staklene perle novim medijem – vunom i filcem.
– U traganju za savršenim komadom nakita koji ćete obožavati promjena materijala bila je veliki izazov. Odlučila sam se za materijale koji pružaju toplinu i mekoću na prvi pogled i dodir. Linije nakita su čiste, forma i dizajn pravilni i jednostavni. Iako su materijali jesenski i topliji, boje su i dalje ljetne – kada ih stavite na sebe jednostavno će otjerati jesensko sivilo koje nam predstoji, kaže Višnja.
Simetričan dizajn i geometrijski oblici, vunene rese i mašne stvaraju upečatljive statement komade nakita koji izvrsno odgovaraju kako klasičnom tako i trendovskom stilu odijevanja.
Za editorijal pod varljivim i kišnim jesenskim nebom, D’se:riz ekipa odabrala je Kraljičinu plažu u Ninu. Pred objektivom Josipa Vukića nakit je prezentirala Petra Maštrović.