Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Još jedan derbi koji je to nekad bio

26.11.2010. 23:00
Još jedan derbi koji je to nekad bio


Zadrani bi danas trebali doći do šeste pobjede u sedmom kolu Prve lige. Nakon što su prošle subote bili poraženi od Dr. Časla u velikom derbiju stolnoteniskog prvenstva, danas će igrači Donata imati kud i kamo lakši izazov. U 14 sati protivnik će im u dvorani Bagat biti Vodovod Osijek, sastav koji danas nema momčad kao prije desetak godina, kada se radilo o sastavu koji je krojio vrh hrvatskog stolnog tenisa. Danas je Vodovod utopljen u sivilo i preživljava na granici Prve i Druge lige.
– Mnogo smo jača momčad od njih, tako da vjerujem da ćemo bez većih problema doći do pobjede – rekao je trener Denis Karlović, napomenuvši da će unatoč nešto slabijem protivniku na teren izaći najjači sastav.
– Igrat će Krivić, Zubčić i Kolarek. Okupit ćemo se na ovoj utakmici. Ipak ne želimo ništa prepustiti slučaju.
Nakon dvoboja s Vodovod Osijekom, zadarske stolnotenisače do kraja prvog dijela prvenstva očekuju još dva dvoboja i to znatno teža. Igrači trenera Denisa Karlovića morat će se suprotstaviti Libertas Marinkoloru iz Dubrovnika te Zagrebe, momčadima koje su u vrhu prvenstvene ljestvice. Baš će ti dvoboji odlučiti poziciju Donata koja bi mogla biti između drugog i četvrtog mjesta.
Raspored 7. kola: Donat – Vodovod Osijek, Zagreb – Velika Gorica Stanfar, Dugo Selo – Pula, Željezničar – Industrogradnja, Libertas – Dr. Časl.