Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

HDZ: Na birališta povedite i svoje prijatelje

26.11.2013. 23:00
HDZ: Na birališta povedite i svoje prijatelje


Županijski odbor HDZ-a Zadarske županije i Gradski odbor HDZ-a grada Zadra pozvao je sve građanke i građane naše županije bez obzira na vjersku, nacionalnu, političku ili bilo koju drugu pripadnost, da u nedjelju 1. prosinca iziđu na birališta i zaokruže “ZA”..
– Hrvatska demokratska zajednica je demokršćanska stranka koja štuje tradicionalne vrijednosti, a upravo su takva programska načela zaslužna za povijesnu opstojnost hrvatskog naroda. Stoga je iznimno važno da svi članovi Hrvatske demokratske zajednice, svi naši istomišljenici, u nedjelju na birališta dovedu svoje prijatelje, rodbinu, poznanike, sve ljude koji se svojim opredjeljenjem za brak muškarca i žene mogu pridružiti volji većine građana Hrvatske, navodi se u priopćenju što ga potpisuju predsjednici gradskog i županijskog odbora, Zvonimir Vrančić i Božidar Kalmeta.
HDZ poziva i sve članove ostalih političkih stranaka da svojim ZA daju važan doprinos temeljnim institucijama našeg društva kao što su brak i obitelj.
– Ovo je prvi referendum u Hrvatskoj koji su inicirali sami građani što je još jedan dokaz sazrijevanja demokratskih procesa u našem društvu. Referendum za brak ne ugrožava i ne umanjuje postojeća prava manjinskih skupina, ističe se u pozivu.