Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Izgorio mercedes supruge vlasnika Coyote bara

Autor: Minja Gugić

26.12.2009. 23:00
Izgorio mercedes supruge vlasnika Coyote bara


Nakon što su prijepodne od 8 do 11 sati, krim službenici, tehničari i inspektori za protupožarnu zaštitu PU zadarske obavili očevid na “mercedesu” koji je planuo u nedjelju pola sata nakon ponoći, utvrđeno je da požar na automobilu nije podmetnut, već je, kako su pojasnili u zadarskoj policiji, prema preliminarnom nalazu uzrok požara najvjerojatnije kvar na elektro instalacijama zadnjeg desnog pokazivača smjera odakle se požar proširio dalje.
S mjesta požara izuzeti su svi tragovi koji će biti proslijeđeni na vještačenje u zagrebački Centar za kriminalistička vještačenja .
Materijalna šteta na automobilu procijenjena je na oko 140 tisuća kuna. Požar na automobilu marke “mercedes E 50” izbio je u nedjelju, pola sata nakon ponoći.
Auto je bio parkiran u dvorištu obiteljske kuće u ulici Luke Baotića u Zadru, na gradskom predjelu Plovanija, a neslužbeno smo doznali da se kao vlasnica navodi Zadranka Dijana Katalinić (36).
Zadrom su u nedjelju ujutro odmah mogle čuti priče o izgorjelom”mercedesu” jer je suprug vlasnice vozila, Denis Katalinić, otprije poznat policiji. On se pak, spominjao kao suvlasnik Coyote bara u Ninu, otvorenog u srpnju 2006. godine, a u baru je u više navrata intervenirala policija zbog remećenja javnog reda i mira.