Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Općina školi donirala vrijedne knjige

26.12.2011. 23:00
Općina školi donirala vrijedne knjige


Kraj prvog polugodišta, početak zimskih praznika i božićnih blagdana učenici Osnovne škole Sukošan dočekali su organiziranjem priredbe na kojoj su pokazali svoju izuzetnu kreativnost i sposobnosti. Učenici su podijelili svoju radost i sreću kroz pjesmu, ples, recitaciju i glumu.
Svih 15 razreda, veliki broj dječaka i djevojčica sudjelovao je u završnoj polugodišnjoj priredbi. Zbor, pjevači, svirači, plesači, recitatori i glumci predstavili su se nazočnim roditeljima, učiteljima i školskim prijateljima i na kraju gromoglasnim usklikom poželjeli svima čestit i blagoslovljen Božić i sretnu i uspješnu Novu godinu 2012. Priredbu je vodila Dana Bičić, a za glazbenim pultom bio je Vlado Dereh.
– Isus je rekao: Što god učiniste jednom od ovih malenih, meni učiniste i zato je ljubav najveća, podsjetila su djeca u recitaciji “Božićna noć”.
Na kraju božićno-novogodišnje priredbe dopredsjednica Općinskog vijeća Mirjana Veleslavić školskoj knjižnici uručila je knjige u vrijednosti 2.000 kuna. Općinsku donaciju primili su ravnatelj Branimir Peričić i školska knjižničarka Radmila Bičić.