Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Mladi za stare i nemoćne

Autor: Velimir Brkić

26.12.2012. 23:00
Mladi za stare i nemoćne


Sav prihod od uplata i skupljenih donacija doniran je Centru za pomoć i njegu Sv. Ante Benkovac, rekao je Šime Vicković, predsjednik županijske Mladeži HDZ-a. U sjeni nekih “bitnijih” sportskih događaja, daleko od svjetla reflektora cure iz Podgradine i Radovina pružile su ugodno popodne za sve koji vole sport i humanost


Članice  ženske malonogometne ekipe Super Čiks iz Podgradine  pobjednice su revijalne  utakmice u kojoj su odmjerile snage s curama iz Radovina u sportskoj dvorani u  Benkovcu.
Riječ je o vrhuncu tradicionalnog, četvrtog po redu humanitarnog malonogometnog božićnog turnira  pod nazivom “Mladi za stare  i nemoćne” koji organizira  Mladež HDZ-a Zadarske  županije.
– Sav prihod od uplata i od  skupljenih donacija doniran  je Centru za pomoć i njegu  Sv. Ante Benkovac, rekao je  Šime Vicković, predsjednik  županijske Mladeži HDZ-a.
U sjeni nekih “bitnijih”  sportskih događaja, daleko  od svjetla reflektora i gotovo  ikakve medijske pažnje cure  iz Podgradine i Radovina  pružile su ugodno popodne  za sve koji vole sport i humanost.
– U izuzetno atraktivnoj  utakmici, punoj lijepih poteza, dodavanja i obrana  vratarka zgoditke za Super  Čiks kapetanice Linde Šaline efektno su postigle Ivana  Maruna i Tea Pedić, ponosno će pobjednička vratarka  Petra Šalina, predsjednica  mladeži Podgradine i kandidatkinja HDZ-a za donačelnicu Općine Posedarje.
Turnir su otvorili Šime  Vicković i Tomislav Klarica,  potpredsjednik GO HDZ-a  Grada Benkovca.
– U zvaničnom, muškom  dijelu turnira pobjednici su  momčad MHDZ Benkovac  koja je u finalu nakon rezultata 0:0 pobijedila ekipu  MHDZ Zemunik izvođenjem šesteraca.
Na turniru su još nastupile momčadi Ražanca, Polače, Zadra i Nina. Pehar za  pobjednika ovogodišnjeg  humanitarnog turnira pobjednicima je dodijelila Maja  Brkljača, predsjednica  Gradskog vijeća Grada Benkovca.


 HUMANITARKE PODGRADINE I RADOVINA




Super Čiks: Petra Šalina, Linda Šalina, Marijana  Blaće, Tea Pedić, Magdalena Šarlija, Ivana Maruna,  Ika Zurak, Marija Klapan, Lucija Klapan. Trener: Marinović Luka
Radovin: Kata Dundović, Katarina Dundović, Barbara  Uzelac, Božena Dokoza, Jasna Dokoza, Andrijana  Janjić. Voditeljica: Katarina Dundović.