Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Sa suprugom Doris Pinčić izmjenjuje poljupce pod vodom

26.12.2016. 23:00
Sa suprugom Doris Pinčić izmjenjuje poljupce pod vodom


Aktualni singl ‘Sajam snova’ mladog zadarskog pjevača sa zagrebačkom adresom, Borisa Rogoznice,  koji je snimio uz podršku klape Kampanel, ovih dana dobio je i svoje spektakularno video izdanje. Rogoznicina pjesma, naime, od izdavanja sve više osvaja publiku i glazbenu struku.
U atraktivnom videu glavnu ulogu odigrala je Borisova predivna supruga, poznata voditeljica Doris Pinčić. Zajedno sa Borisom Doris je, naime, snimila prelijepe kadrove ispod vode, u kojima izmjenjuju nježne poljupce.
Pored izuzetne glazbene nadarenosti, Boris je, uz podršku supruge, odlučio pokazati i veliko srce, te humanitarno pomoći narodu Sirije.
– Pred vratima je Božić, vrijeme obitelji, ljubavi i mira. Imam sreću da je moja obitelj zdrava, zbrinuta i na okupu. Živimo jako ugodno u ovoj lijepoj i sigurnoj zemlji, govori pjevač, dodajući kako je na svemu tome jako zahvalan i sretan.
– S druge strane, ne mogu ostati ravnodušan pred ratnim strahotama koje se događaju u dalekoj nam Siriji. Dalekoj kilometrima, ali ne i očima. Za promociju spota ‘Sajam snova’ i singla planirao sam izdvojiti 2000 kuna. Tim novcem neću platiti društvene mreže i kanale čije se bogatstvo mjeri u milijardama nečega. Zato ću taj planirani novac uplatiti Hrvatskom crvenom križu za njihov program : Jedan kruh i jedan pokrivač – pomoć za narod Sirije!, priča Boris, koji je rekao kako za sve koji vide u ovome nešto dobro poziva da učine isto!
Novčana sredstva koja je namjeravao potrošiti na promociju novog spota, ovaj pjevač je, dakle, odlučio preusmjeriti na račun Hrvatskog crvenog križa IBAN: HR6923400091511555516, za njihov program : Jedan kruh i jedan pokrivač – pomoć za narod Sirije!
Inače, Boris Rogoznica je autor glazbe i teksta ove pjesme, Marko Matijević Sekul je autor aranžmanaa, također je i snimao, miksao i producirao i to u Beton Sound Studiju u Zagrebu. Za mastering je bio zadužen Jean Pierre Chalbos (La Source Mastering Paris). Redatelj spota je Duje Miliša, a ‘Sajam snova’ može se poslušati i pogledati na YouTube linku – https://youtu.be/NsslbUkaJSk.