Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Prva momčad protiv Grobničana, druga kontra Istre

27.01.2012. 23:00
Prva momčad protiv Grobničana, druga kontra Istre


Čini se da će do transfera najboljeg strijelca Prve HNL Ivana Santinija ipak doći, a kako govore posljednje informacije za njegove usluge ozbiljno je zainteresirano više bundesligaša


Nije lako treneru Zadra Daliboru Zebiću. Planirao je odigrati ogledne utakmice protiv slovenskog, mađarskog i BiH prvoligaša tijekom priprema u Rovinju, a zbog FIFA-inih propisa morat će se sučeliti hrvatskim trećeligašima i četvrtoligašima. Zadrani će danas u Rovinju imati dvostruku provjeru, tzv. prva momčad će u 14 sati igrati protiv trećeligaša Grobničana, dok će ostatak momčadi igrati u 12 sati protiv četvrtoligaša Istre.
– Pokušavamo naći kvalitetne suparnike, ali teško ide. Vjerujem da ćemo ipak uspjeti i da ćemo ispuniti cilj koji smo zacrtali za ove pripreme u Rovinju.
Kako smo doznali od Zebića, u Rovinj tijekom idućeg tjedna stiže Inter, ali Zadrov strateg, kao i vjerojatno njegov kolega na klupi zaprešićkog kluba, ne žele igrati međusobnu utakmicu jer se te dvije momčadi sastaju u drugom dijelu prvenstva.
Što se tiče igračkog kadra svakako je najaktualniji onaj dio koji se odnosi na transfer Ivana Satinija u inozemstvo. Informacije iz prvoligaša sa Stanova cure na kapaljku, pa čak ni toliko. Čini se da će do transfera najboljeg strijelca Prve HNL ipak doći, a kako govore posljednje informacije za usluge stasitog Zadranina ozbiljno je zainteresirano više bundesligaša. A ne samo Koeln.