Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Uranija: Nije istina da prelazim u HSP AS

27.01.2017. 23:00
Uranija: Nije istina da prelazim u HSP AS


Nije istina da prelazim u HSP Ante Starčevića, istina je da sam od njih dobio ponudu telefonom, ali sam isto tako dobio još nekoliko ponuda drugih stranaka. Nije lijepo da se na temelju jednog poziva mobitelom širi vijest kako se priključujem nekoj stranci, iako uvažavam HSP Ante Starčevića. Međutim, jednako kao što nisam dao odgovor na ponudu ni drugih stranaka koje su me zvale na svoje liste, tako nisam ni HSP AS-u, pa ovim putem odbacujem sve spekulacije vezane za moje prelaske u bilo koju stranku – kazao nam je jučer vidno uznemiren pravni zastupnik Saveza samostalnih sindikata u Zadru Vedran Uranija.
Napominje kako je pomalo umoran od poziva zbog navodnog priključenja lokalnim starčevićancima jer u tome zasad nema istine:
– Čak sam na jednom portalu pročitao da bih u ponedjeljak na novinskoj konferenciji trebao biti predstavljen kao novi član HSP Ante Starčevića. Tu stranku dosita cijenim, ali ponavljam, to nema veze s istinom. Kako se za ponedjeljak može sazvati pressica, ako ja još niti nisam donio odluku o priključenju toj ili bilo kojoj drugoj stranci, a kamoli da sam išta potpisao? Primio sam na znanje njihov poziv, sada ga razmatram kao i sve druge i tek nakon toga ću donijeti odluku – poručuju Uranija.