Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Izaberite najbolju karikaturu!

27.02.2014. 23:00
Izaberite najbolju karikaturu!


Tema ovoga natječaja je bila trenutačna društvena situacija, a autori (Gordana Tomić, Damir Markulj, Dragutin Dado Rovačević, Vedran Bonačić, Ivan Majher i Živko Nimac) pristiglih karikatura su je prikazali na svoj način
Narodni muzeja Zadar sve građane obaviještava da od srijede u atriju Kneževe palače mogu vidjeti pristigle karikature s natječaja „Poklade u Muzeju” kojeg je organizirao Narodni muzej Zadar povodom veselih dana maškara u gradu Zadru.
Tema ovoga natječaja je bila trenutačna društvena situacija, a autori (Gordana Tomić, Damir Markulj, Dragutin Dado Rovačević, Vedran Bonačić, Ivan Majher i Živko Nimac) pristiglih karikatura su je prikazali na svoj način.
– Pozivamo vas da dođete u Kneževu palaču i glasate za najsmiješniju karikaturu i pružite joj priliku da osvoji nagradu kao najsmiješnija karikatura po izboru posjetitelja. Također, bit će dodijeljena još jedna nagrada, i to ona za najsmiješniju karikaturu prema izboru stručnog žirija Narodnog muzeja Zadar. Glasanje za najsmiješniju karikaturu završava u utorak, 4.ožujka kada ćemo se saznati i objaviti imena dobitnika. Pridružite nam se u biranju najsmiješnije karikature i nasmijte se s nama, stoji u pozivu iz Narodnog muzeja.