Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Raste trava zelena…

27.02.2017. 23:00
Raste trava zelena…


Tri vanjska sportska terena u sklopu velikog zahvata obnove u SC Višnjik, što je počela prije dvadesetak dana a za što je Grad Zadar izdvojio tri i pol milijuna kuna, dobit će umjetni travnjak. Djelatnici riječke tvrtke Arhos jučer su počeli postavljanje umjetne trave na površinu koja je prethodno pripremljena.
– Valjalo je odstraniti staru tartansku smjesu i pripremiti podlogu, nanijeti novi tartanski sloj na koji se sad postavlja umjetna trava – kaže Denis Karlović, direktor SC Višnjik.
Uz četiri vanjska terena (košarka, odbojka i ostale igre) na kojima je već novi tartanski sloj, te tri terena koji će dobiti umjetnu travu, obnovit će se i podloga na poligonu koji je smješten na sjevernom rubu tzv. donjega dijela SC Višnjik. Istodobno traju i radovi na rekonstrukciji javne rasvjete, a uskoro će se nastaviti zahvat na obnovi atletske staze. SC Višnjik intenzivno nastoji da se istodobno obnovi i travnjak velikoga nogometnog igrališta (a radi se na uređenju svlačionica za nogometaše) i kad sve bude dovršeno, značajan dio SC Višnjik u velikoj će mjeri svim građanima, sportašima i rekreativcima, udrugama i klubovima, nuditi suvremene uvjete za intenzivno bavljenje sportom i rekreacijom.