Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Koncert grupe U2 rasprodan za 12 sati

Autor: Marija Knežević

27.03.2009. 23:00
Koncert grupe U2 rasprodan za 12 sati


U petak u podne, samo 12 sati nakon što su na internetu službeno u prodaju stavljene ulaznice za maksimirski koncert grupe U2, iz Lupa Promocije došla je obavijest kako su sve ulaznice službeno rasprodane.
U Zadru su se karte od 9 ujutro jučer prodavale u Dallas Shopu na Kalelargi, u poslovnici Adriatica.net-a u City Galleriji te u poslovnici Generalturista na Branimirovoj obali. “Kampiranje” pred vratima poslovnica nije izostalo ni u Zadru te su mnogi već od ponoći zauzeli svoja mjesta kako im karta ne bi promakla.
Dvije djevojke na koje smo naišli pred poslovnicom Dallas Shopa stigle su u ponoć, ali ispred njih je već bilo troje ljudi.
– Htjele smo karte za 250 kuna, ali ih je ovdje došlo samo pet pa smo kupili ove za 500. U zadnji čas smo posudile od prijatelja, sada moramo vraćati dugove, kazale su nam umorne, ali sretne zbog dva komada papira koja su u posljednja 24 sata postala najtraženija roba u Hrvatskoj.
– Klaudio Brala (38) prvi je kupio karte u poslovnici General turista. Pred vratima je sa suprugom čekao od 5 ujutro, a kada je karte napokon dobio, njegovoj sreći nije bilo kraja.
– Osjećam se fenomenalno, čekam ih 20 godina!, kazao je Klaudio koji je kupio pet karata za po tisuću kuna za sebe, suprugu i troje prijatelja.
– Mi smo pravi fanovi i napokon ćemo doći na svoje, poručio je.
Unatoč silnim žalbama na rušenje servera, prema nekim informacijama, putem interneta prodano je preko 20.000 ulaznica.
Posljednje su nestale karte od 750 kuna, dok je najveći interes bio za one od 250 i 500 kuna.
Ukupno je u prodaju bilo 64.000 karata, od 250 do 2.000 kuna. Ipak, za sve one koji su ostali bez karte utjeha je došla iz Lupa Promocije. Oni su, naime, potaknuti velikim interesom i rekordnom prodajom, obećali pregovore za još jedan koncert koji bi se, ako bude sreće, na Maksimiru trebao održati dan poslije, 11. kolovoza.