Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Gerc i Bilen potpisali

27.06.2011. 22:00
Gerc i Bilen potpisali


Radi se o iskusnim igračima, a upravo ta činjenica da ih nismo morali previše provjeravati, već smo znali sve o njihovim kvalitetama daje mi dodatni optimizam – kazao je Dalibor Zebić, trener Zadra


Najvažnija vijest jučerašnjeg dana u NK Zadar bila je da je sve dogovoreno s Vedranom Gercom i Mariom Bilenom, igračima koji bi u sljedećoj sezoni mogli predstavljati pojačanje za prvoligaša sa Stanova. Gerc je u prošloj sezoni igrao za Rijeku, a po vokaciji je napadač, dok je Bilen lijevi stoper koji je nastupao za Slaven Belupo i Cibaliju.
– Zadovoljan sam što je dogovoreno s Gercom i Bilenom, to je jedna briga manje koju smo skinuli s dnevnog reda. Radi se o iskusnim igračima, a upravo ta činjenica da ih nismo morali previše provjeravati, već smo znali sve o njihovim kvalitetama daje mi dodatni optimizam – kazivao je jučer ujutro Zadrov strateg Dalibor Zebić.
– Naravno da je vrlo važno roster popuniti prije odlaska na pripreme u Sloveniju, jer se onda odmah mogu uigravati linije u momčadi i sve je puno lakše.
Zadrani imaju još dva dana (uključujući i jučerašnji dan) odraditi u svom gradu, a onda se putuje u Moravske toplice.
– Vrlo sam zadovoljan dosadašnjim dijelom priprema. Igrači daju sve od sebe i vidljivo je da motiva ne manjka. Edi Stipić, naš kondicijski trener, uveo je mnogo noviteta i treninzi su stvarno raznovrsni, pa uopće ne sumnjam da će se to itekako vidjeti kada sezona počne. Ujutro se radi na fizičkoj snazi i kondiciji, dok je za poslijepodne predviđen rad s loptom. Naravno da je igračima draži ovaj popodnevni posao, ali moram ih pohvaliti i za ovaj jutarnji.
Što se tiče pripremama u Sloveniji Zebić je potvrdio da će se odigrati najmanje četiri prijateljske utakmice.
– Odigrat ćemo četiri ogledne utakmice u Sloveniji, a tamo ćemo biti devet dana, od srijede do sljedećeg petka. Što se tiče naših suparnika za to je zadužen naš predsjednik Josip Bajlo koji to uvijek besprijekorno dogovori. Siguran sam da ćemo taj dio priprema odraditi na najvišoj mogućoj razini – kazao je na kraju razgovora Dalibor Zebić.