Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Zebić: Smiješno i žalosno

27.07.2010. 22:00
Zebić: Smiješno i žalosno


Kao prvo nigdje se ne navodi ništa konkretno kao da smo mi sami sa sobom nešto namještali. Činjenica je da ta podmetanja više nisu slučajnost – kazao je Zebić
Izgleda da bez spominjanja nogometaša Zadra i užeg vodstva prvoligaša sa Stanova ne može proći niti jedna nogometna afera u Hrvatskoj. U navodnoj akciji Uskoka pod nazivom “Offside 2” koja bi se trebala realizirati u nadolazećem periodu navodno bi prema pisanju nekih medija bili razotkriveni i neke nečasne radnje oko kladionica i namještanja rezultata koje su “učinili” trener Zadra Dalibor Zebić i neki njegovi igrači, te vanjski stručni suradnik Reno Sinovčić. Nema ni objašnjenja o tome s kim je Zadar namještao te utakmice ni o čemu se navodno radi, ali po pisanju tog medija istraga o tome je u tijeku. Dalibor Zebić jučer se javio na svoj mobitel i kratko prokomentirao navodne optužbe.
– I ja sam sve pročitao u novinama i brzo ih zaklopio. Najrađe ne bih ništa komentirao jer je sve to smiješno i žalosno. Kao prvo nigdje se ne navodi ništa konkretno kao da smo mi sami sa sobom nešto namještali. Činjenica je da ta podmetanja više nisu slučajnost, umjesto da se koncentriramo na prvenstvene utakmice koje su pred nama ovime se unosi nemir u naše redove i pokušava nas se “izbaciti iz takta”. Razgovori s nama su obavljeni prije više od mjesec dana i nitko nas nakon toga nije kontaktirao – kazao je na kraju kraćeg razgovora Zebić.