Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Mijolović: Došlo je do zamora materijala

Autor: Viktor Bogut

27.08.2013. 22:00
Mijolović: Došlo je do zamora materijala


Približava se početak nove kuglačke sezone u kojemu bi obnovljeni i pojačani Zadar ponovno trebao napadati titulu prvaka. No dva tjedna prije prvog kola dogodio se šok u klubu. Naime, KK Zadar, baš poput KK Zadra ostao je bez trenera. Šime Mijolović je, nakon 14 godina u KK (Kuglačkom klubu) Zadar, od čega je osam proveo na mjestu glavnog trenera, napustio tu poziciju i povukao se iz kuglanja.
– Dugo sam razmišljao o tome i na kraju sam prelomio sam sa sobom i odlučio napustiti klub – istaknuo je Mijolović, koji je objasnio svoj postupak.
– Jednostavno je došlo do zamora materijala. Nisam više mogao usklađivati privatne obveze s obvezama u klubu. Osim toga jedan od razloga radi čega sam napustio klub je privatne prirode.
U ovakvom trenutku se, naravno nameće pitanje je li odlazak Mijolovića samo trenutačni, ili se radi o odluci o konačnom napuštanju kluba i kuglanja.
– Definitivno ne bih govorio o konačnom napuštanju. Za sada mogu kazati da ću na godinu dana sigurno otići iz kluba, a nakon toga ću vidjeti.