Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Pola stoljeća Volkswagena u Zadru

27.09.2013. 22:00
Pola stoljeća Volkswagena u Zadru


U Poslovnom centru grupe Auto Hrvatska jučer je Promotivnim danom obilježeno 50 godina poslovanja Volkswagena u Zadru. Na svečanosti u centru na adresi Franka Lisice 85 okupilo se vodstvo tvrtke predvođeno direktorom Auto Hrvatske Alenom Vuksan-Ćusom, kao i brojni uzvanici koji su svoje povjerenje ukazali ovim automobilskim markama, ili to tek namjeravaju učiniti. Kako bi se animiralo posjetitelje priređene su nagradne igre uz dijeljenje promotivnih materijala, a najsretniji posjetitelj dobit će 50 dana na korištenje novi Golf 7.
Nekadašnji auto servis Zadar postao je 1977. dio Auto Hrvatske, a o uspješnom poslovanju najbolje govori broj automobila ovih marki na zadarskim cestama.
Mlađi posjetitelji uživali su u kartingu, dok su stariji ušli u nešto ozbiljnije »igračke« – osobna i laka dostavna Audi i VW vozila. Osim automobilima, jeli i piću, promotivnim ponudama zimskih guma kreiranih samo za ovaj dan, ovaj put se u centru moglo uživati i u nastupima trbušnih plesačica. Ono što je, naravno, najviše zaintrigiralo posjetitelje, bilo je predstavljanje novih zvijezda VW-a i Audija. U 11 sati predstavljen je Golf VII Variant, a samo pola sata kasnije održana je hrvatska premijera Audi A3 limuzine.
Audi pod sloganom «Napredak kroz tehniku« postavlja uvijek nove standarde premium-branda uz elegantni dizajn, sportske performanse, opremljenost i vrhunsku udobnost. Audi A3 Limuzina izgleda sportski na cesti, precizna je i odaje dojam snage. Dizajn je mješavina klasičnog Three-Box-koncepta i Coupé-filozofije. Tornado-linija stvara snažnu svjetlosnu ivicu, koja se proteže preko cijele bočne površine.
Golf VII Variant je karavanska verzija aktualne generacije modela Golf koja je u odnosu na standardnu verziju s petorim vratima produžena s 425,5 na 456,2 cm duljine.
Auto Hrvatska PSC Zadar korisnicima nudi nova i rabljena gospodarska vozila, servisnu uslugu, originalne i zamjenske rezervne dijelove uglednih europskih proizvođača i servisne usluge za ostala gospodarska vozila. Uz standardno jamstvo PSC nudi dokup jamstva i ugovore o održavanju koji olakšavaju planiranje troškova.