Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Dr. Časl sutra ne dolazi u Zadar

27.10.2011. 22:00
Dr. Časl sutra ne dolazi u Zadar


Oni mogu raditi što hoće. Nema smisla da se bunimo – rekao je trener Donata Denis Karlović


Sutra je trebao biti na rasporedu dvoboj četvrtog kola stolnoteniske Superlige u kojem je zadarski Donat trebao ugostiti branitelja titule, momčad Dr. Časla. No, ta utakmica se neće odigrati jer član Dr. Časla Tomislav Fučec ima obavezu nastupiti na međunarodnom juniorskom turniru. A kako to da su Zagrepčani dobili bez problema odgodu tog dvoboja…
– Zato što oni mogu raditi što god hoće – objasnio je trener Donata Denis Karlović.
Donat nije pristao na odgodu dvoboju, ali ona se ipak dogodila.
– Prvobitna ideja je bila da se taj dvoboj odigra u srijedu umjesto sutra. Na to nismo pristali. Nakon toga je ipak donesena odluka da dvoboj odigra u srijedu, ali da se zamijeni domaćinstvo. Dakle, igrat ćemo protiv Dr. Časla u srijedu u Zagrebu na njihovom terenu, a u drugom dijelu sezone taj dvoboj će se odigrati u Zadru.
Donat je inače u prvenstvo ušao s tri pobjede i neočekivano se našao na vrhu prvenstvene ljestvice nakon tri kola i sada su u dobrom raspoloženju trebali dočekati velikog i možda i jedinog favorita za osvajanje titule.
– Nećemo se buniti na tu odluku jer nema smisla. Ionako nećemo ništa promjeniti, a mi objektivno nemamo šanse u toj utakmici – zaključio je Karlović.