Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Policija još traga za tamnim kombijem koji je izazvao nesreću i pogibiju 37-godišnjaka

27.10.2013. 23:00
Policija još traga za tamnim kombijem koji je izazvao nesreću i pogibiju 37-godišnjaka


– Molimo sve građane koji imaju saznanja o kombi vozilu i vozaču koji je prouzročio ovu prometnu nesreću da se jave u Policijsku postaju Benkovac ili da o svojim saznanjima policijske djelatnike izvijeste pozivom na telefon 192 – poručuju iz PU zadarske


Intenzivna potraga za 26-godišnjim roniocem iz Kukljice okončana je u nedjelju ujutro na najgori mogući način – pronalaskom njegova mrtvog tijela. Policija je izvijestila kako je potraga okončana oko 9.30 sati te da je smrt nastupila zbog utapanja. Mladić je, podsjetimo, dan ranije krenuo roniti na dah oko 14 sati, a nakon što se do večernjih sati nije vratio kući, njegova je obitelj alarmirala službe. Središnjica za traganje i spašavanje u Rijeci obavijestila je Lučku kapetaniju Zadar, a oni policiju koja je na područje gdje se pretpostavljalo da je mladić zaronio. Najprije je pronađen brod, a nešto kasnije i tijelo nesretnog mladića i to na 20 metara dubine između otočića Karantunić i Bisage.
Dan ranije tragedija se dogodila i na benkovačkom području. U teškoj prometnoj nesreći koja se u petak navečer dogodila u Benkovačkom Selu poginuo je 37-godišnji muškarac, a policija traga za vozačem tamnog kombi vozila koji je nesreću izazvao. Po izvješću iz PU zadarske, 37-godišnjak je, upravljajući automobilom zadarskih registracijskih oznaka oko 20 sati sletio s ceste izbjegavajući direktan sudar s nepoznatim vozačem kombija. Na žalost, taj se neodgovorni vozač nije zaustavio, a nesretni je 37-godišnjak nakon slijetanja zbog siline udarca zadobio teške i za život opasne ozljede kojima je unatoč velikom trudu liječničkog tima Hitne medicinske pomoći preminuo na putu prema Općoj bolnici u Zadru.
– Molimo sve građane koji imaju saznanja o kombi vozilu i vozaču koji je prouzročio ovu prometnu nesreću da se jave u Policijsku postaju Benkovac ili da o svojim saznanjima policijske djelatnike izvijeste pozivom na telefon 192 – poručuju iz PU zadarske gdje je jučer podnijeta kaznena prijava protiv nepoznatog počinitelja te proslijeđena državnom odvjetništvu na daljnje postupanje.