Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Predsjednica MO Nin Monika Čvrljević (HDZ)

27.11.2013. 23:00
Predsjednica MO Nin Monika Čvrljević (HDZ)


U gradu Ninu i ostalim prigradskim mjestima ovih su dana održane konstituirajuće sjednice vijeća novih mjesnih odbora. Utemeljiteljskim sjednicama su nazočili čelni ljudi Grada Nina gradonačelnik Emil Ćurko, dogradonačelnica Dalija Pavlović i pročelnik za upravno-pravne poslove Grada Željko Radošević.
Za predsjednicu Mjesnog odbora Nin jednoglasno je izabrana Monika Čvrljević iz redova HDZ-a, a pored nje u narednom četverogodišnjem mandatu bit će njezine stranačke kolege Hrvoje Pijaca, Josip Ljubičić i Šime Ante Relja. U oporbi je HSP AS sa dvojicom vijećnika Veljkom Šalovom i Marinom Sipinom te Josip Stulić iz koalicije HNS-SDP.
U Grbama je za predsjednika tamošnjeg mjesnog odbora također jednoglasno izabran Ante Orlić (HDZ), a s njim će u svakodnevnom radu surađivati stranačke kolege Stipe Jakovčević, Marijan Šalov, Dolores Mustać, Danijela Mustać, Iva Mustać i Šime Škibola.
Na čelno mjesto MO Ninski Stanovi izabran je Šime Glavan (HDZ), a s njim su stranačke kolege Nikola Surić, Dario Matković, Ante Jurkin, Josip Predovan i Mihajel Matešić.
U Poljica Brigu na mjestu predsjednika MO-a je Aldo Zekanović HDZ, a njemu će desna ruka biti stranačke kolege Đango Smokrović, Mate Kojić, Ivica Knežević, Predrag Knežević i Nikol Knežević. Na čelo MO Zaton postavljen je stari-novi predsjednik Dragan Peša (HDZ), a desna ruka će mu biti Ljubo-Joso Pavlović, Neven Peša, Ivan Peša, Renata Peša i Mladen Žigun također svi iz redova HDZ-a.
I konačno u Žeravi HDZ je dobio pet mandata, a oporbeni A HSS dva mandata. Na osnivačkoj skupštini je na prijedlog Ante Berama jednoglasno na mjesto predsjednika izabran Marko Jurlina (HDZ). On će imati sigurnu podršku od strane četvorice stranačkih kolega Maje Paleke, Martine Jurline, Ante Berama i Karla Predovana dok će oporbeni A HSS predstavljati Goran Marinković i Momir Paleka.