Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Vratiti milo za drago

Autor: Viktor Bogut

28.01.2010. 23:00
Vratiti milo za drago

Foto: Sebastian GOVORČIN



Nisu Zadrani bili oduševljeni kada su shvatili da će za odlazak na Final Four Europske lige morati igrati protiv njemačke Victorije Bamberg, momčadi koja ih je prošle sezone izbacila iz istog natjecanja u istom trenutku. Zadrane je tada koštala loša prva utakmica, također ona u Zadru, kada su vjerojatno imali najlošiju predstavu sezone. Iako su uspjeli mnogo bolje odigrati u uzvratu u gostima, nije se uspjelo nadoknaditi veliki zaostatak iz domaćeg dvoboja. Ovaj put je prvi dvoboj također u Zadru.
I ovaj put Zadrani niti u kojem slučaju ne smiju dopustiti toliko lošu igru, kao prije godinu dana. Sigurno da imperativ postoji. Pritisak je velik, jer Zadar se već dugo vremena nije uspio plasirati u borbe za medalje na mađunarodnoj sceni. Ona pozitivna strana je forma koju su Zadrani pokazali prošlu subotu u derbiju domaćeg prvenstva kada su deklasirali Zaprešić.
Momčad se okupila sinoć, odradila je trening, a danas će trener Šime Mijolović pripremati taktiku i postavu za sutrašnji dvoboj. Zadar je posljednja hrvatska momčad u Europskoj ligi, pošto je Konikom Osijek u osmini finala poražen od austrijskog St. Poltena.