Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Vasilj: Volio bih igrati za »bile«

28.01.2014. 23:00
Vasilj: Volio bih igrati za »bile«


Na pomolu je još jedan transfer sa Stanova na Poljud. Nakon što je u zimskom prijelaznom roku Tomislav Rogić Tumba, trener vratara u NK Zadru, preselio u Hajduk, vrlo vjerojatno bi se moglo dogoditi da mu se na Poljudu pridruži i Ivan Anton Vasilj.
Lijevi bočni momčadi sa Stanova prije početka zimskih priprema pokazao je nezadovoljstvo i kazao da napušta Zadar. Čini se da mu klub nije radio probleme jer je nedugo nakon te izjave objavljeno da Vasilj ima »čiste papire« i da može napustiti Stanove. Vasilj je inače trenirao s ostatkom momčadi do odlaska na pripreme u Novigrad. Ovih dana se u tisku pojavila informacija da je Hajduk zainteresiran za njegove usluge s obzirom da na toj poziciji ima samo Gorana Jozinovića i da bi do tog transfera vrlo vjerojatno moglo doći.
– Istina je da je Hajduk pokazao interes za mene i da u ovome trenutku pregovaramo. Oni su deficitarni na poziciji lijevog bočnog, a ja sam u ovome trenutku slobodan igrač što njima svakako odgovara. Nadam se da bi do kraja ovoga tjedna sve moglo biti riješeno na obostrano zadovoljstvo. Naravno da sam zadovoljan ovakvim razvojem situacije i da bih volio zaigrati za splitske »bile«. Hajduk je veliki klub i mislim da bi to bio korak naprijed u mojoj karijeri.