Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Pljačkali zadarsku Elektru

28.03.2011. 22:00
Pljačkali zadarsku Elektru


Policijski službenici Policijske postaje u Gračacu u  nedjelju oko 18 sati zatekli su muškarca u dobi od 28 godina, sa  sinjskog područja, u krađi dijelova aluminijske konstrukcije trafostanice, u mjestu Zrmanja. Nad njim je jučer još uvijek bilo u  tijeku kriminalističko istraživanje.
U vremenskom razdoblju od početka godine do kraja ožujka, u  Zadru na predjelu Barbarečine, nepoznati je počinitelj sa trafostanice u vlasništvu zadarske Elektre ukrao dvoja aluminijska  vrata vrijedna oko deset tisuća kuna. A, tijekom proteklog tjedna na  predjelu Gaženice u Zadru, opet s trafostanice u vlasništvu Elektre  ukradena su također, dvoja aluminijska vrata u istoj vrijednosti od  oko deset tisuća kuna. Protiv nepoznatog slijedi kaznena prijava.
“Pauk” mu odnio auto, a on prijavio krađu
Tijekom vikenda, u Benkovcu, nepoznati je počinitelj  provalio u ljekarnu “Crljenak” iz koje je ukrao novac iz kase. Riječ  je o oko tisuću i pol kuna.
Tijekom proteklog tjedna, u ulici Bedemi zadarskih pobuna u  Zadru, “nestao” je automobil marke “ford fiesta”, zadarskih  registarskih oznaka, u vlasništvu 34-godišnjaka iz Zadra, vrijedan  oko 30 tisuća kuna. Kad je vidio da mu nema auta, vlasnik je uredno  otišao na policiju i prijavio krađu. Međutim, utvrdilo se potom kako  nije riječ o krađi, već je auto izmjestio “pauk” jer je smetao zbog  nekih građevinskih radova na tom dijelu Muraja.
Predao pušku
Još je jedan savjestan Zadranin policajcima Druge Policijske  postaje u nedjelju predao automatsku pušku “Heckler & Koch”.