Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Hoteli zadovoljni odazivom gostiju za uskrsne blagdane

Autor: Irena Jurjević

28.03.2013. 23:00
Hoteli zadovoljni odazivom gostiju za uskrsne blagdane

Foto: Zvonko KUCELIN



O vrsti smještaja, kapacitetu i ponudi ovisila je i bukiranost zadarskih hostela i hotela za ovogodišnje uskrsne blagdane. I dok će hoteli Bastion i Art hotel Kalelarga imati punu popunjenost, Boutique hostel Forum imat će 50-postotnu popunjenost kapaciteta. Iz hotela Kolovare poručuju da su rezultati nešto lošiji negoli prošle godine.
Martina Knežević, iz Boutique hostela Forum zadovoljna je odazivom gostiju za ovogodišnje uskrsne blagdane:
– S obzirom na vremenske prilike odaziv je čak i iznenađujući. Kako većina naših gostiju dolazi bez najave, teško je reći točno koliko ćemo noćenja imati tijekom uskrsnih praznika, međutim, na osnovi dosadašnjih rezervacija za to razdoblje, a djelomično i zahvaljujući početku sezone međunarodnih letova za Zadar, očekujemo 50-postotnu popunjenost kapaciteta, kazala je Knežević, dodajući da se hostel na zadarskom Forumu potrudio svojim gostima pripremiti i prigodnu uskrsnu ponudu:
– Uvijek se trudimo tijekom praznika darivati goste nekom posebnom ponudom. Tako smo za ove uskrsne blagdane kreirali ponudu u kojoj gosti, osim u nešto nižoj cijeni smještaja, mogu uživati i u bogatom uskrsnom doručku u koji smo ubacili i dašak tradicije, u boci vina u sobi i drugim, različitim povlasticama. Za naše backpackere koji spavaju u četverokrevetnim sobama, i koji zahtijevaju nešto manje „luksuza”, pripremili smo tradicionalno napravljene pogačice s jajima te male radionice ukrašavanja i bojenja jaja.