Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Probužane gume i grafiti za “prestanak bušenja od 14 do 17”

Autor: Marija Knežević

28.03.2013. 23:00
Probužane gume i grafiti za “prestanak bušenja od 14 do 17”

Foto: PIXSELL



Građevinari sumnjaju na jednog od susjeda koji im, navodno, na gradilištu ometa rad stalno pozivajući razne inspekcije


Vozilo tvrtke GB Gradnja iz Krapine jučer ujutro je osvanulo prekriveno natpisom “Kućni red”, spušteno na tri probušene gume.
Pročelje obližnje zgrade, netom “opiturano”, također je dobilo “pečat” zasad nepoznatog počinitelja. Ljubičastim sprejem na njemu piše “prestanite bušiti od 14 do 17”. Jasan je to podsjetnik na kućni red koji je davno potpisao tadašnji predsjednik SO Zadar Ivica Maštruko.
Građevinsku tvrtku iz Krapine je tvrtka Zadarske vile angažirala na obnovi kuće u Kampo kaštelu. Počinjenu štetu su prijavili policiji, a vlasnik oštećenog vozila je pozvao i procjenitelja štete.
Navodno se radi o tome da su susjedi, nezadovoljni bukom radnika koji vrše radove na susjednoj kući, odlučili “napasti” teretno vozilo.
Građevinari sumnjaju na jednog od susjeda koji im, navodno, na gradilištu ometa rad stalno pozivajući razne inspekcije. Radnici, s druge strane, imaju sve potrebne papire i dopuštenja za rad.
Iz PU zadarske su nam potvrdili kako je Prvoj policijskoj postaji prijavljeno oštećenje na vozilu u Ulici Aleksandra Parvije. Na vozilu marke Mercedes oštećene su tri gume, a poklopac motora išaran je sprejem.