Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Skuter planuo zbog kvara

Autor: Minja Gugić

28.06.2008. 22:00
Skuter planuo zbog kvara

Foto: Filip BRALA



Automobil marke Volvo, u vlasništvu 23-godišnjeg slovenskog državljanina, planuo je u nedjelju oko 4 sata noću, a uzrok izbijanja požara nije vrućina, već prema svemu sudeći šibica u nečijoj ruci.
Automobil je bio parkiran u Biogradskoj ulici u Zadru i jedino što je za sada poznato jest činjenica da je gotovo u potpunosti izgorjela unutrašnjost automobila. Nakon što su odmah po dojavi, vatrogasci vrlo brzo ugasili vatru, automobil je odvezen u krug PU zadarske, iza ograde zbog daljnje obrade, odnosno izuzimanja tragova i vještačenja. Jučer se nažalost, u policiji nisu mogle doznati nikakve detaljnije informacije o ovoj paljevini, pa se tako ne zna je li Volvo doista u vlasništvu Slovenca koji možda trenutačno ljetuje na zadarskom području ili ga pak koristi netko od naših poznatih sugrađana.
No, to nije bila jedina paljevina tijekom vruće nedjeljne noći – dva sata ranije u Velebitskoj ulici u Zadru planuo je i skuter marke Gillera, zadarskih registracija. No, kako su jučer rekli dežurni zadarski policajci, u ovom je slučaju ipak riječ o samozapljenju, najvjerojatnije uslijed kvara.