Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Četiri jake provjere

28.06.2011. 22:00
Četiri jake provjere


Redom to izgleda ovako: 1. srpnja igramo s ukrajinskim prvoligašem Illychivetsom, dva dana kasnije s Arsenalom, također iz Ukrajine. Za 5. srpnja je predviđena utakmica s mađarskom Peći, a 7. srpnja bi trebali igrati protiv azerbejdžanskog Anzhi Makhachkalom – kazao je Josip Bajlo, predsjednik Zadra


S jučerašnjim danom je završila prva faza priprema za nogometaše Zadra koju su odradili u rodnom gradu, a već danas se putuje na devetodnevne pripreme u Sloveniju. Kao i prošle sezone odredište koje je izabrao prvoligaš sa Stanova su Moravske toplice. Polazak je predviđen za 11 sati, a tko će sve prema Sloveniji znat će se danas prije polaska na put.
– Dogovorili smo četiri jake provjere, sve s inozemnim prvoligašima. Redom to izgleda ovako: 1. srpnja igramo s ukrajinskim prvoligašem Illychivetsom, dva dana kasnije s Arsenalom, također iz Ukrajine. Za 5. srpnja je predviđena utakmica s mađarskom Peći, a 7. srpnja bi trebali igrati protiv azerbejdžanskog Anzhi Makhachkalom – kazivao je jučer ujutro Josip Bajlo, predsjednik Zadra.
Bajlo je jako zadovoljan dosadašnjim tijekom priprema.
– Radili smo vrlo dobro i mogu reći da sam zadovoljan angažmanom svih igrača. Kao što znate sve smo dogovorili s Vedranom Gercom i Mariom Bilenom koji će u sljedećoj sezoni nositi dres Zadra. Radi se o iskusnim i kvalitetnim igračima. Ujedno radimo i selekciju, a ujutro prije polaska put Slovenije znat će se na koje igrače računamo u nadolazećoj sezoni.
O onome što Zadrane očekuje u Sloveniji predsjednik je rekao sljedeće:
– Iz iskustva znam da je to vrlo važnih desetak dana u kojima se stvara homogenost momčadi. Zajedno smo praktički 24 sata na dan i tu igrači postaju momčad. Očekujem od svih igrača maksimum zalaganja i težak rad, a kroz ove pripremne utakmice ćemo se uigrati i vidjeti gdje se nalazimo. Očekujem vrlo pozitivne dojmove u Sloveniji – kazao je na kraju kraćeg telefonskog razgovora Bajlo.