Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Ravnatelj Marin pohvalio generaciju odlikaša

Autor: Irena Jurjević

28.06.2013. 22:00
Ravnatelj Marin pohvalio generaciju odlikaša

Foto: Marin GOSPIĆ



Bili ste odlična generacija i posebno sam emotivan radi vas jer sam s vama došao u ovu školu i pratio vas osam godina. A da ste izvrsni pokazuju rezultati, kazao je svojim osmašima na dodjeli svjedodžbi ravnatelj Osnovne škole Šimuna Kožičića Benje Marko Marin.
Naime, u ovoj generaciji osmaša u OŠ Šimuna Kožičića Benje ima čak 23 učenika s prosjekom ocjena 5,0 te još dodatan 41 odličan učenik. Kada se u to ubroji i drugih 57 učenika koji su osmi razred završili s vrlo dobrim stvara se postotak od 79 posto vrlo dobrih i odličnih učenika, iznio je podatke Marin, posebno pohvaljujući i sve one učenike koji su sudjelovali na natjecanjima i osvajali rezultate pa je tako čak 111 učenika ove godine na županijskim natjecanjima osvojilo prvo, drugo ili treće mjesto. Prva mjesta ove godine na državnim natjecanjima učenici OŠ Šimuna Kožičića Benje osvojili su u plivanju i tehničkoj kulturi, a nije zanemario niti treće mjesto u tehničkoj kulturi.
– Svime ovime malo koja škola u Hrvatskoj se može pohvaliti. Želim vam svima što više uspjeha u srednjoj školi, da upišete ono što želite i da predstavljate svoju školu te da učite kao što ste to radili dok ste bili ovdje, poručio je Marin.