Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Kako do posla, stana i obrazovanja

28.07.2010. 22:00
Kako do posla, stana i obrazovanja


Prekjučer je u okviru kampanje Mladih HNS-a, koja nosi naziv “Budi drukčiji, budi bolji”, a koja je već otpočela glede narednih parlamentarnih izbora u Hrvatskoj, rukovodeći mobilni tim mladih HNS-ovaca posjetio starohrvatski kraljevski grad Nin. Na čelu izaslanstva uz predsjednika mladih ove stranke Igora Marovića, još su bili dopredsjednik mladih za politiku i program Sandro Salopek, dopredsjednik za međunarodne odnose Danijel Hinši, član mladih grada Zagreba Gordon Miljatović te članice predsjedništva mladih HNS-a Ana Borčić i Vedrana Gojić.
 Svima njima toplu dobrodošlicu pri dolasku u Nin poželjeli su predsjednik mladih HNS-a Grada Nina Nino Glavan, predsjednik ninske Gradske podružnice Josip Stulić koji je ujedno i predsjednik MO-a Nin, te vijećnik u ninskom gradskom vijeću iz redova ove stranke Filip Pijaca.
U ugodnom druženju uz kavu domaćini i gosti su ponajprije izmijenili dragocjena stranačka iskustva te su naširoko raspravljali kako i na koji način među građanima, a poglavito među svojim vršnjacima u život provesti program u kojem će se mladi HNS-ovci uz ostalo zalagati za tri stvari a to su kako do posla, kako do stana te kako se efikasnije i još kvalitetnije obrazovati.
 U sklopu svoje ljetne kampanje i boravka u Ninu, koju su otpočeli u Dubrovniku a okončati će je u Puli za desetak dana, Mladi HNS-ovci su prošetali Ninom te su neposredno razgovarali sa građanima na temu što ih najviše ovog trena muči, te što bi građani ovog trena poduzeli da se životni standard u Hrvatskoj podigne na još veću razinu. Pri tom su zainteresiranima također dijelili propagandne knjižice u kojima je na desetak stranica sažeto sve što mladi HNS-a planiraju ponuditi svojim vršnjacima kao i ostalim građanima Hrvatske, kada kako su rekli preuzmu vlast sljedeće godine. Na kraju su s posebnom pozornošću razgledali neprocjenjivo vrijedne znamenitosti kraljevskog grada Nina, o čijem su se izgledu, čistoći i urednosti više nego pohvalno izrazili.