Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Novinari nadmašili estradnjake, ugostitelje i sportaše!

28.07.2010. 22:00
Novinari nadmašili estradnjake, ugostitelje i sportaše!


Rezultatom od čak šest prema jedan zadarski novinari i reporteri nadigrali su ujedinjene snage zadarskih estradnjaka, ugostitelja i sportaša. Ipak, to im nije pomoglo da svladaju sedmu silu, a zastrašiti ih nisu uspjeli niti bombastičnim skokovima u more:
-Ja sam Perica Bukić! – zaderao se vlasnik Canzone Leo Mihalić i obrnutim saltom skočio u more. Ali Bukićeva vaterpolistička vještina izostala je te večeri. Uz Mihalića snage ugostitelja, estradnjaka i sportaša branili su i Davor Pekota, Pavle Marčinković, Svetko Perković te Tomislav Rogić Tumba, no rezultata nije bilo ‘ni za lijek’.
Ipak, svim sudionicima valja odati počast za paradiranje u mokrim kupaćim gačićacama u večeri kada bi se za ulazak u more tražilo i pokoje ronilačko suho odijelo. Temperatura niža za desetak stupnjeva te tramontana koja je jačala iz sata u sat uvjeti su kojih se ne bi posramio ni pokoji sudionik nekog izazova duž Velebitskog kanala.
– Negdje sam se zamjerio bogu vjetra jer uporno pojačava tramontanu, a izgleda da sem se zamjerio i Elektri kad mi stalno nestaje struje, komentirao je cjelokupno stanje prije početka utakmice organizator Borut Gatara. Ipak, ona je održana, a veselo mnoštvo se nakon iskazivanja zavidne izdržljivosti uputilo u nešto toplije prostore, caffe bar Jachting na Boriku gdje ih je tu večer zabavljala grupa Scripta.
Vaterpolsko amaterski kup antivaterpolista i neplivača zadarskog akvatorija VAKANZA nastavlja se i dalje. Tijekom naredna dva tjedna pored gata na rivi natjecati će se sveukupno sedamanaest ekipa među kojima će po prvi puta ove godine nastupiti i jedan ženski postav. Finale kupa održati će se 13. kolovoza, a utakmice će se odvijati uglavnom svakog dana i to od 16.30 sati.