Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Sutra novi pokušaj dmMillennium Jumpa

28.07.2011. 22:00
Sutra novi pokušaj dmMillennium Jumpa


Nakon prošlotjedne odgode zbog lošeg vremena sutra popodne zadarska riva bi ponovno trebala biti mjesto okupljanja najmasovnijeg skoka u more, točnije više njih. Ukoliko nas vrijeme posluži, DM Millennium jump okupit će nešto više od 1500 skakača koji će u četiri navrata osvježenje potražiti u moru. Organizatori predviđaju program u trajanju od najmanje šest sati, a osim skokova na razne načine najavljuju i gostovanje DJ-a, benda te nagradne igre.
Na ulazu na rivu svi sudionici dobit će poklon pakete sponzora i organizatora, a tijekom događaja bit će i osigurani od strane tvrtke Euroherc. Pored toga, ovogodišnja novost je i najveći besplatni dermatološki pregled za sve sudionike koji će biti organiziran u pauzama između skokova na za to posebno uređenom mjestu. Također, tu je i zanimljivost vezana i za milenijsku fotografiju pa će tako svi sudionici ove subote imat crvene DM Milllenium jump majice te će u 17 sati formirati veliku svjetski prepoznatljivu šahovnicu koja će biti snimljena iz zraka. Uz šahovnicu bit će tu i još dvije teme “Crveno more” i “Pozdrav Japanu”, a snimka će istog dana obići svijet putem internacionalne TV razmjene i putem brojnih svjetskih portala, ističu organizatori.
Na ovogodišnjem DM Millennium jumpu sudjelovat će i šestero polaznika dječjeg vrtića Latica koji su posljednjih godina polazili školu plivanja potpomognutu upravo od strane ove manifestacije. Neće izostati poznata lica. Zadarsku rivu u subotu posjetit će Drele, Kike Curavić, Marko Lasić Nered, dok će program voditi Mario Petreković.
Dodajmo i to kako se DM Millennium jump ove godine povezao s partnerom Moon and Rocks festivalom u Novalji pa će tako na dan skoka na rivi biti podijeljeno 1500 ulaznica za taj festival. Vrijednost suradnje mjeri se u 255 tisuća kuna, budući da karta košta 170 kuna. Također, ovogodišnji partner za vodu, Bistra, za sudionike je osigurao 1600 boca vode, a tu su i brojni drugi darovi pripremljeni za skakače.