Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Zadarski poštari opet zlatni

28.09.2010. 22:00
Zadarski poštari opet zlatni


U konkurenciji od 16 malonogometnih ekipa Zadrani su došli do finala i rezultatom 4:1 pobijedili jaku ekipu Zagreba te tako treću godinu zaredom osvojili zlato. U finalnoj utakmici, dok je rezultat bio 4:0 čak su i zagrebački harmonikaši, navijači ekipe Zagreba, zapjevali pjesmu “Dalmatinac sam”, priča Milan Jukić, voditelj zadarske ekipe
Na Sportskim susretima radnika Hrvatske pošte, koji su se održavali prošlog vikenda u Umagu, zadarski poštari već su treću godinu zaredom bili zlatni u malom nogometu. Ekipa od dvadesetak zadarskih poštara sudjelovala je i u boćanju u čemu su osvojili “drvenu medalju” (četvrto mjesto), u pikadu te u povlačenju konopa, no osvajanje prvog mjesta u malom nogometu svakako je podiglo atmosferu cijelog susreta.
Bile su to jedanaeste po redu sportske igre poštara i sudjelovalo je njih 600 iz cijele Hrvatske, od djelatnika iz direkcije pa nadalje.
– To je uvijek lijepa prilika da se upoznamo, družimo i zbližimo s kolegama iz cijele Hrvatske. Osim toga, jako sam ponosan na našu malonogometnu ekipu koja je uvijek u borbi za sjajno odličje, a na posljednjih šest natjecanja, pet puta je bila najsjajnija, kaže Milan Jukić, voditelj ekipe Zadra.
U konkurenciji od 16 ekipa Zadrani su došli do finala i rezultatom 4:1 pobijedili jaku ekipu Zagreba.
– Ekipe Zagreba, Splita i Osijeka, čiji nogometaši igraju malonogometne lige u svojim gradovima, nisu imali nikakvih izgleda u srazu s odličnim Zadranima. Ostalo im je boriti se za srebrne i brončane kolajne, a tako će, po svemu sudeći, biti i ubuduće, govori Jukić.
U finalnoj utakmici, dok je rezultat bio 4:0, čak su i zagrebački harmonikaši, navijači ekipe Zagreba, zapjevali pjesmu “Dalmatinac sam”. Po završetku utakmice, članovima momčadi: Ivi Mariću, Marinu Klancu, Jurici Šariću, Elvisu Orloviću, Zoranu Žiliću, Antu Gospiću, Damiru Stuliću, Krešimiru Markiću i Josipu Lončaru na terenu su se pridružili ostali Zadrani koji su pobjedi pridonijeli glasnim bodrenjem.
U Zadar su se vratili s pobjedničkim osmijesima i puni dojmova, a da se kojim slučajem natjecalo u zabavi, kažu da bi i u tome Zadrani bili najbolji.