Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Vratiti izgubljenu formu

28.10.2011. 22:00
Vratiti izgubljenu formu


Za očekivati je pobjedu protiv Velebita, iako u toj momčadi igra niz igrača koji su već nastupali za Zadar


U sedmom kolu Prve kuglačke lige Zadar će danas ugostiti sastav Velebita. Nakon poraza od Medveščaka 1958 kod kuće i teško pobjede nad fenjerašem Triljem, dvoboj protiv Velebita trebao bi vratiti Zadranima formu koju su izgleda izgubili nakon osvajanja srebra na Svjetskom kupu. Za očekivati je pobjedu protiv Velebita, iako u toj momčadi igra niz igrača koji su već nastupali za Zadar, tako da će i oni sigurno imati motiv više. Velebit se u ovom trenutku nalazi na sedmom mjestu prvenstvene ljestvice, a u dosadašnjih šest kola ostvario je dvije pobjede i četiri poraza. U posljednjem kolu očekivano su poraženi kod kuće od Zaprešića.
Stanje na prvenstvenoj ljestvici nakon šestog kola manje-više ostalo je nepromijenjeno, barem što se tiče situacije na vrhu. Medveščak vodi i jedina je momčad bez poraza s omjerom 6:0. S omjerom 5:1 i tim jednim porazom od Medveščaka Zadar je na drugom mjestu koje dijeli s Konikom Osijekom, koji je također doživio poraz od Medveščaka. Od istog protivnika poraz je doživio i Zaprešić, no klub iz predgrađa Zagreba odigrao je i remi u Novskoj, koji ga je bacio na četvrto mjesto. Najzanimljiviji susret ovog kola je baš onaj u kojemu Zaprešić dočekuje Konikom Osijek, dok niti Medveščak ne bi trebao imati baš lakog protivnika pošto gostuju kod gradskog rivala, sastava Grmoščice. Očekivat će Zadrani, ali i igrači Zaprešića i Konikom Osijeka kiks Medveščaka, a možda je baš ovo kolo u kojemu će se on dogoditi.


Prva HKL




U 7. kolu (29. listopada) igraju: Zadar – Velebit (15 sati), Zaprešić – Konikom Osijek, Grmoščica – Medveščak 1958, Kandit Premijer – Trilj, Rijeka – Zanatlija, Poštar – Novska.
Medveščak 1958  12, Konikom Os., Zadar 10, Zaprešić 9, Zanatlija 8, Grmoščica, Poštar 6, Velebit, Rijeka 4, Novska 3, Kandit-Pr. 2, Trilj 0


Trostruki program u Mocirama


Osim Zadra i Velebita danas će se za bodove u Mocirama u 2. kolu Druge lige boriti i kuglačice Donata i Kupe iz Ozlja. Dvoboj počinje u 11 sati. Nakon Zadra i Velebita na staze će u 2. kolu Treće lige Poličnik i Sinj.
P. REBOV