Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Ogranak Pametno Zadar vodi Zdenko Jukić

28.10.2016. 22:00
Ogranak Pametno Zadar vodi Zdenko Jukić


Na Osnivačkoj skupštini u petak je osnovan ogranak stranke  Pametno u Zadru, što su iz te stranke ocijenili novim i važnim korakom u  gradnji strukture stranke koja se Zadru predstavila na netom održanim  parlamentarnim izborima. Stranka sada i formalno započinje svoje djelovanje na području Zadra gdje će predano i odgovorno, ističu, raditi na  dobrobit svih građana, a žele mijenjati postojeće političke modele, nudeći nova i drugačija rješenja.
– Cilj nam je Zadar dovesti na razinu razvijenih europskih gradova, tamo gdje i pripada. Znanjem, predanim radom i angažmanom rješavat  ćemo probleme lokalnog karaktera, ali i zajednice u cjelini, otvarati teme  koje su do sada ostajale po strani te poticati građane, stručnjake i obrazovne ustanove da nam u tome pomognu, na dobrobit i zadovoljstvo  svih. Organizirat ćemo tribine, tematske edukacije, predlagati komunalna rješenja i slično. Cilj nam je poboljšati postojeće gospodarske, socijalne i društvene aktivnosti, u želji da Zadar postane poželjno mjesto za  život – naglasio je Zdenko Jukić, predsjednik novoosnovanog ogranka  Zadar.
Izabrani članovi predsjedništva su Snježana Crnogorac i Damir Mišlov,  a tajnica ogranka je Ivana Štulina. Iz stranke pozivaju sve građane Zadra i  okolice da im se pridruže u mijenjanju grada i države, počevši od svog  dvorišta i ulice.