Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Dosadašnji koordinator Hrvoje Surać izabran za predsjednika

28.11.2016. 23:00
Dosadašnji koordinator Hrvoje Surać izabran za predsjednika


U Društvenom domu u Murvici 27. studenog osnovana je Općinska podružnica Moderne Demokratske Snage (MODES) Poličnik.
Dosadašnji koordinator za općinu Poličnik, prof. Hrvoje Surać, istaknuo je kako je članstvo u rekordnom roku mobilizirano u gotovo svim naseljima na području općine Poličnik, što mnogo toga govori o organizacijskim sposobnostima, ustrojstvu i potencijalu stranke na području općine Poličnik. Također se osvrnuo na sve veći značaj i jačanje Moderne Demokratske Snage (MODES) na mjesnoj, općinskoj, gradskoj, županijskoj, ali i nacionalnoj razini, kao i o važnosti izborne skupštine MODES-a za općinu Poličnik, sa pripadajućim naseljima: Briševo, Dračevac Ninski, Gornji Poličnik, Lovinac, Murvica, Murvica Gornja, Poličnik, Rupalj, Suhovare i Visočane.
Za predsjednika podružnice MODES Poličnik jednoglasno je izabran Hrvoje Surać, dok je za njegovog zamjenika izabran Andrija Matijević. Izabrani predsjednik općinske podružnice MODES Poličnik, Hrvoje Surać, u svom obraćanju istaknuo je kako je u redove novoosnovane stranke u Poličniku pristupilo mnoštvo mladih, obrazovanih i sposobnih ljudi željnih angažmana, rada i doprinosa za općinu Poličnik, ali i šire, za opće dobro šire društvene zajednice.
Nakon izborne skupštine Moderne Demokratske Snage (MODES) u Poličniku, u neformalnom druženju su dogovorena i najavljena buduća događanja i akcije.
U predsjedništvu Moderne Demokratske Snage (MODES) Poličnik su: Hrvoje Surać (predsjednik), Andrija Matijević (zamjenik), Vjekoslav Poljak (tajnik), Mario Milin (rizničar) te članovi Luka Vulić, Valentino Žilić, Jakov Buljat, Mate Lučić, Petar Sušić, Gordana Barić i Petra Surać.