Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Gdje dočekati Novu u Zadru?

28.12.2013. 23:00
Gdje dočekati Novu u Zadru?


Staru 2013. godinu Zadrani će moći ispratiti na tri lokacije u povijesnoj jezgri grada – na Narodnom trgu, Forumu i u Varoši, uz nastupe lokalnih bendova i ponudu zadarskih ugostitelja.
Novogodišnji program započet će glazbom s razglasa u 21.30 sati, a živa glazba počinje već u 22 sata. I ove godine organizirano je više glazbenih punktova, pa će tako na Narodnom trgu nastupiti grupa Kanela i Ivica Sikirić Ićo, dok će u Varoši u Ulici Stomorica zasvirati grupa Differo & Ema te DJ Angelo. Na Forumu će građane dočekati Black coffee & Martine Thomas i Zadar Express.
Parada kiča i neukusa
Program će uz ponudu zadarskih ugostitelja potrajati do ranih jutarnjih sati prvog dana nove, 2014., godine, a dodatnih sadržaja neće nedostajati.
U maloj dvorani ŠC Višnjik zadarski kreativci na čelu s Nevenom Stojakovićem priređuju Paradu kiča i neukusa. U disko klubu nastupit  će DJ-evi Domagoj, Nesho i Marko dok će u Hali sa stolovima svirati Rockatansky band. Početak je u 21 sat, regularna ulaznica za paradu iznosi 160 kuna, dok će opcija s mjestom za stolom biti 280 kuna.
Lounge&bar Ledana priprema, pak, Party za ekipu uz klasike, domaće, studio 54 i house/hip glazbeni izbor. Party se priprema po popularnoj cijeni od 60 kuna u koju su uključeni švedski stol i šampanjac. Broj gostiju je ograničen.
Nina Badrić u Iaderi
Mediteransku rapsodiju priprema pak Falkensteiner Club Funimation Borik u obliku višednevnog paketa koji uključuje noćenje te dodatne novogodišnje sadržaje. Pregršt SPA uživancije, sjajne hrane i ludog provoda oduševit će mame i tate, a za klince i klinceze neponovljiva zabava – prigodna novogodišnja animacija u stilu Sjevernog pola i Djeda Mraza. Tu je i ponuda gastronomskih užitak i wellnessa.
Bogatu novogodišnju poruku imati će i Falkensteiner Hotel & Spa Iadera gdje će na novogodišnjoj večeri nastupiti Nina Badrić.
S druge strane, Boutique Hostel Forum svojim gostima noćenje, bogati buffet doručak, ali i grudanje na snijegu – ako ga bude, šaljivo su poručili njihovi PR-ovci. U istom stilu ovaj hostel u svojoj novogodišnjoj ponudi nuditi će i ‘besplatan vrhunski pogled s prozora dvokrevetne ili četverokrevetne sobe ljubazno i uglavnom nasmijano osoblje’.
Nova godina slavit će se i na Kolovarama, a u Hitch baru nećete ostati gladni, žedni ni bez dobre zabave. Uz švedski stol, šampanjac i vatromet čekaju vas i Coyote Girls.