17 °C
Online izdanje
Subota, 27.svibnja 2017.
Vi ste ovdje:  Home » Kultura
RSS feed
Današnji broj
Kultura
Povratak
Sunce na Poluotoku od 5. siječnja
Piše: Z L
Foto: A. SITNICA

Kazalište lutaka Zadar predlaže djeci i njihovim roditeljima da za vrijeme zimskih praznika, nakon šetnje po gradu,   druženje nastave  u prateći  revijalni program koji je njjihova ustanova pripremila za  svoju  najmlađu publiku. Radi se o poznatom programu pod nazivom Sunce  na Poluotoku, koji traje od 5.- 10. siječnja.

U četvrtak, 5. siječnja počinju s novom predstavom „Otočićići" koja je  svoju premijeru imala u listopadu 2016. godine, a slijedi  najposjećenija  predstava za najmlađu publiku   „Tri praščića" i to  u subotu 7. siječnja u 11 sati.

U nedjelju, 8. siječnja može se pogledati netom nagrađena predstava  „Juha od bundeve", a revijalni program zatvara se  u utorak 10. siječnja  predstavom „Zvjezdica" u 18 sati.

 Ulaznice  po cijeni od 25 kuna mogu se  rezervirati i kupiti na blagajni  kazališta, a i ove godine  za sve posjetitelje nudi se i obiteljski popust  u vidu  jedne  gratis ulaznice  nakon tri kupljene. Obiteljski popust je moguće zatražiti na blagajni kazališta prilikom kupnje karata. Popust ne vrijedi za karte kupljene preko on line prodaje.

Trenutno nema komentara

Komentiranje više nije dostupno
Copyright © 2008. Zadarski list Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | Marketing
Powered by Sitestudio.hr