Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Sunce na Poluotoku od 5. siječnja

28.12.2016. 23:00
Sunce na Poluotoku od 5. siječnja


Kazalište lutaka Zadar predlaže djeci i njihovim roditeljima da za vrijeme zimskih praznika, nakon šetnje po gradu,   druženje nastave  u prateći  revijalni program koji je njjihova ustanova pripremila za  svoju  najmlađu publiku. Radi se o poznatom programu pod nazivom Sunce  na Poluotoku, koji traje od 5.- 10. siječnja.
U četvrtak, 5. siječnja počinju s novom predstavom „Otočićići” koja je  svoju premijeru imala u listopadu 2016. godine, a slijedi  najposjećenija  predstava za najmlađu publiku   „Tri praščića” i to  u subotu 7. siječnja u 11 sati.
U nedjelju, 8. siječnja može se pogledati netom nagrađena predstava  „Juha od bundeve”, a revijalni program zatvara se  u utorak 10. siječnja  predstavom „Zvjezdica” u 18 sati.
 Ulaznice  po cijeni od 25 kuna mogu se  rezervirati i kupiti na blagajni  kazališta, a i ove godine  za sve posjetitelje nudi se i obiteljski popust  u vidu  jedne  gratis ulaznice  nakon tri kupljene. Obiteljski popust je moguće zatražiti na blagajni kazališta prilikom kupnje karata. Popust ne vrijedi za karte kupljene preko on line prodaje.