Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Provalio u ljekarnu, pa pokušao i u trgovinu

29.04.2011. 22:00
Provalio u ljekarnu, pa pokušao i u trgovinu


Policijski službenici benkovačke policijske postaje u suradnji s policajcima iz Đakova dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom iz Đakova. On se sumnjiči da je potkraj ožujka u Benkovcu, provalio u ljekarnu “Crljenak” iz koje je ukrao oko tisuću i pol kuna, da bi iste noći pokušao provaliti i u prodavaonicu “Stil” u Benkovcu, u čemu nije uspio.
Protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog teških krađa provaljivanjem.
U razdoblju od 21. do 28. travnja, u Jasenicama, na autocesti A1 u blizini tunela Čelinka, nepoznati počinitelj s radnog stroja JCB, u vlasništvu trgovačkog društva iz Ludbrega, demontirao i odnio pneumatski čekić, a iz drugog radnog stroja je ukrao 50 litara goriva. Materijalna šteta iznosi preko 40 tisuća kuna.
U noći sa srijede na četvrtak, iz mora u blizini rta Puntamika, izvađena je i ukradena ribarska mreža popona dužine 250 metara, vrijedna preko dvije tisuće kuna.
Pogodio ga kamenom i slomio dva rebra
Kaznenu prijavu zaradio je 61-godišnjak iz okolice Zadra koji je osumnjičen da je napao godinu mlađeg sumještanina.
Naime, incident se dogodio u četvrtak poslijepodne u Zemuniku Donjem. Nakon verbalnog sukoba, stariji je muškarac kamenom pogodio mlađeg u gornji dio tijela i pritom mu slomio dva rebra.