Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Ivanu Arbanasu zapalili cijeli vozni park i radni stroj!

29.04.2012. 22:00
Ivanu Arbanasu zapalili cijeli vozni park i radni stroj!


Ispred obiteljske kuće na stanovima Arbanasu su izgorjela dva automobila, skuter i prikolica, a na Bokanjcu radni stroj. Prošli tjedan izgorio mu je brod za koji je očevidom utvrđeno da je podmetnut


Zadraninu Ivanu Arbanasu (63) kojemu je prošli tjedan u podmetnutom požaru izgorio brod na vezu u zadarskoj marini, u noći s nedjelje na ponedjeljak izgorio je cijeli vozni park ispred obiteljske kuće u ulici Hrvoja Ćustića na predjelu Stanova i radni stroj na Bokanjcu, u Ulici Put Vrela.
Dojavu o požaru ispred Arbanasove obiteljske katnice zadarski su vatrogasci zaprimili oko 2.20 sati, no do njihova dolaska u potpunosti su izgorjela dva automobila, skuter i prikolica.
Svega deset minuta kasnije vatrogasci su zaprimili novu dojavu o požaru nedaleko vodospreme na Bokanjcu u kojemu je izgorio radni stroj, takozvana kombinirka, također u vlasništvu Ivana Arbanasa. Zadarska policija obavlja detaljni očevid vezan uz oba požara za koja se nedvojbeno i prije nego ih okončaju već može reći kako su podmetnuti. Stoga, pred policajcima stoji nezavidan posao – otkrivanje počinitelja za sva tri požara ili pak naručitelja istih.