Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Načelnik Škara podržao kandidaturu Thomasa Ražova

Autor: Velimir Brkić

29.04.2013. 22:00
Načelnik Škara podržao kandidaturu Thomasa Ražova

Foto: Velimir BRKIĆ



Koalicijska listu za Općinsko vijeće sastavili su HSP, HSS i HNS, a podržava je dio članova HDZ-a i sestrinskog HSP-a dr. Ante Starčević, rekao je Damir Gurlica


Pod motom “Za bolju Škabrnju” jučer su se u Općinskoj vijećnici predstavili kandidati za načelnika i njegovog zamjenika u ovom ravnokotarskom općinskom središtu, nezavisni Thomas Ražov i Damir Gurlica.
– Prva točka našeg programa je projekt zapošljavanja mladih, poticaj obrtništva i poljoprivrede, maksimalno koristeći fondove EU za razvoj ruralnog područja, rekao je načelnički kandidat Thomas Ražov, inženjer strojarstva, otac dvoje djece s dugogodišnjim iskustvom voditelja ljudskih resursa, koji se prije četiri godine vratio iz Austrije.
Pritom je naglasio da imaju tim radišnih i poštenih ljudi koji će uspješno provoditi i realizirati zacrtane projekte. Uz to zaposlit će komunalnog redara i pravnog pročelnika koji će pomagati kako u Općini tako i građanstvu.
Aktualni načelnik Luka Škara osvrnuo se na proteklo četverogodišnje razdoblje uz konstataciju kako ga prije četiri godine nije dočekao nijedan projekt važan za Škabrnju, osim dječjeg vrtića.
– Dočekalo me tri milijuna kuna duga i opći kaos. Kao šlag na tortu dočekao me je i neshvatljiv otpor sedmorice vijećnika HDZ-a koji su svih četiri godine bojkotirali, mene osobno kao načelnika i Općinu Škabrnja, rekao je Škara.