Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Ozlijeđeno petero bajkera

29.05.2011. 22:00
Ozlijeđeno petero bajkera


Najgore je prošao 39-godišnji Amerikanac na Harleyu talijanskih registarskih oznaka koji je podvrgnut operativnom zahvatu. Ozlijeđene su i dvije Britanke, Poljak i Talijan


Impresivan skup  nekoliko tisuća motorista, koji  su proteklog petka i subote  “obgrlili” Zadar i okolicu,  nažalost završio je i s petero  ozlijeđenih bajkera.
Po informaciji iz PU zadarske, motoristi su u toj sveopćoj  gužvi padali s motora tako da  su pomoć trebali potražiti u  bolnici, no srećom, nitko nije  zadobio ozljede koje bi mogle  ugroziti njihov život ili pak,  zdravlje.
Najgore je prošao 39-godišnji Amerikanac na Harleyu  talijanskih registarskih oznaka  koji je podvrgnut operativnom  zahvatu. On je pao s motora na  županijskoj cesti prema Vrani.  Svojim je motociklom udario u  kamp-prikolicu, njemačkih registarskih oznaka, nakon što je  proklizao na suprotni kolnički  trak uz autokamp Crkvine.
U paradi stradala je Britanka, u dobi od 45 godina, koja je  s motora pala u Ulici kralja  Dmitra Zvonimira, u blizini  zadarske Elektre. S njom je  pala i suvozačica te su obje  završile u zadarskoj Općoj bolnici.
Već u subotu u 11 sati na  adresi Tuđmanove ulice u Zadru, kontrolu je nad motorom  izgubio 64-godišnji vozač Harleya iz Poljske, koji je, nakon  pružene medicinske pomoći,  pušten iz bolnice.
Nešto prije na Jadranskoj  cesti stradao je 54-godišnji vozač Harleya iz Italije. Teže je  ozlijeđen, ali je i on pušten iz  bolnice na kućnu njegu.
I dok će većina od njih ponijeti sa sobom kući lijepe uspomene na Zadar i Biograd te  međusobno druženje, ozlijeđenim bajkerima za uspomenu će ostati i poneki ožiljak.