Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Majher tvrdi da su djelatnici na godišnjem, Kovačević i Gnjidić da su dobili otkaz

29.05.2016. 22:00
Majher tvrdi da su  djelatnici na  godišnjem, Kovačević  i Gnjidić da su dobili  otkaz


– Znam samo da smo dobili poslovno uvjetovan otkaz. Ulazi li u njega godišnji odmor, zaista ne znam. Ovo mi je prva vijest da će se nabaviti novi odašiljač, rekao je Gnjidić
Već desetak dana u zadarskom eteru nema radio postaje  Soundset. Kako doznajemo od vlasnika tvrtke Josipa Majhera razlog je  nedavno grmljavinsko nevrijeme.
– Grom je udario u naš odašiljač na Sv. Mihovilu i spržio ga. Novi  odašiljač košta oko 60.000 kuna, a rok isporuke je 30-60 dana, rekao je  Majher dodajući kako su u međuvremenu svi zaposlenici na godišnjem  odmoru.
I najpoznatija osoba ovog radija, sljedbenika legendarnog Radija Ga  Ga, Aleksandar Kovačević već je duže vremena izvan ovog medijskog  projekta. Soundset je osim radijskog organizirao i niz promotivnih projekata.
– Još početkom godine sam se vratio u Zagreb, a kasnije smo se razišli,  rekao je ukratko Kovačević.
To je potvrdio i Majher, ali je Kovačević dodao da zaposlenici nisu na  godišnjem odmoru, nego su dobili otkaze. To je i potvrdio najstariji spiker i legenda ovog radija od samog početka, Boris Gnjidić.
– Znam samo da smo dobili poslovno uvjetovan otkaz. Ulazi li u njega  godišnji odmor, zaista ne znam. Nama je rečeno da je grom spalio  odašiljač i da nije samo riječ o iskakanju osigurača. Dalje zaista ne znam  i ovo mi je prva vijest da će se nabaviti novi odašiljač, rekao je Gnjidić.