Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Ukrao joj novac iz otvorene torbice

Autor: Minja Gugić

29.06.2010. 22:00
Ukrao joj novac iz otvorene torbice

Foto: Zvonko KUCELIN



Zadranin u dobi od 20 godina kazneno je prijavljen nakon okončanog kriminalističkog istraživanja kojim je utvrđena osnovana sumnja da je on 13. ovog mjeseca u ranim jutarnjim satima, u Maraska parku u Zadru, iz za sada neutvrđenog razloga, fizički napao 29-godišnjaka.
Zadao mu je šakama više udaraca u predjelu glave te mu je u zadarskoj Općoj bolnici pružena liječnička pomoć, a ozljede su okvalificirane kao teške.
Protiv 20-godišnjaka je Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo nanošenja teških tjelesnih ozljeda.
Nepoznati počinitelj provalio je u ponedjeljak u apartman na Putu Solina u Biogradu koji koristi 58-godišnji češki gost te mu je ukrao fotoaparat, GPS uređaj i novac.
Materijalna šteta iznosi oko 22 tisuće kuna.
U Ulici Ivana Gorana Kovačića u Zadru, u ponedjeljak oko 14.50 sati nepoznati je razbojnik iz auta, koje je 48-godišnjakinja na kratko vrijeme ostavila otključano i bez nadzora u dvorištu, odnio vrećicu s novcem.
U ovom slučaju šteta iznosi više desetaka tisuća kuna.
U vremenskom razdoblju od 26. do 28. ovog mjeseca u Ulici Vladimira Nazora u Biogradu, nepoznati je počinitelj ukrao motocikl KTM 400, austrijskih nacionalnih oznaka, u vlasništvu 37-godišnjeg državljanina Austrije.
Vrijednost motocikla je oko pet tisuća kuna.
U ponedjeljak oko 20.30 sati na Putu mula u Viru, spretni je džepar iskoristio tek trenutak nepažnje 64-godišnjakinje, pa joj iz otvorene torbice koju je nosila preko ramena odnio nekoliko tisuća kuna.