Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Djevojci zadigao suknju, pa ju i pljusnuo

29.06.2011. 22:00
Djevojci zadigao suknju, pa ju i pljusnuo


Protiv muškarca u dobi od 38 godina zadarska je  policija podnijela optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda  i mira u Trgovačkom centru na Relji jer je izazvao doista nesvakidašnji incident.
On je naime, u utorak oko 17.30 sati na pokretnim stubama  Centra iz čista mira djevojci zadigao suknju, a kad ga je ona  odgurnula – on ju je pljusnuo. Djevojci je pri tom ispao mobitel, a  nasilnik ga je potom još i razbio do kraja.
Osim što je zaradio optužni prijedlog, djevojka ga još može i  privatno tužiti.
Mačka ugrizla vlasnicu psa za nogu
U mjestu Sali na Dugom otoku turistkinju iz Slovačke  ugizla je mačka! Naime, cijela se priča dogodila dok je Slovakinja  šetala mjestom sa svojim psom – foxterijerom kojeg je uredno  vodila na uzici. Odnekud je u jednom trenutku izletjela mačka i  počela napadati psa. Slovakinja ga je pokušala zaštititi na što ju je  mačka ugrizla za nogu. U ovom će slučaju odgovarati vlasnik  mačke.
Provaljivao i krao po kućama
Zadarski su policajci jučer dovršili kriminalističko  istraživanje nad 31-godišnjim muškarcem kojeg se sumnjiči da je  počinio više kaznenih djela teške krađe provaljivanjem na području Biljana Donjih.
Utvrđeno je kako je tijekom mjeseca ožujka ove godine,  provalio u kuću 54-godišnjeg vlasnika te ukrao bojler i umivaonik.  Mjesec dana kasnije provalio je u drugu kuću u vlasništvu  43-godišnjaka te je odnio hladnjak, stolove i klupe, dok je u svibnju  provalio u kuću 52-godišnjaka te i njemu ukrao umivaonik.
Ukrao suhomesnate proizvode i piće
Tijekom noći s ponedjeljka na utorak u mjestu  Pridraga, nedaleko od Zadra nepoznati je razbojnik provalio u  trgovinu poduzeća “Agrorijeka” te je ukrao suhomesnate proizvode, razne cigarete i alkoholno piće. Materijalna šteta bit će  utvrđena naknadno. A, u Ninu u ponedjeljak iz torbice u vlasništvu  41-godišnje državljanke Njemačke spretni je džepar ukrao  novčanik s oko 800 kuna.
Dan ranije, u nedjelju na otoku Silbi ukraden je mobitel  31-godišnjeg mladića. Materijalna šteta iznosi oko dvije tisuće  kuna.