Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Jedan oduzeo prednost drugom, pa stradao treći

29.06.2016. 22:00
Jedan oduzeo  prednost drugom,  pa stradao treći


Na raskrižju Getaldićeve, Lucićeve i Skokove na Smiljevcu,  jučer ujutro dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri vozila, dva zadarskih i jedno zagrebačkih registarskih oznaka. 
 Očevidom je utvrđeno da je nesreću izazvao vozač automobila zadarskih registarskih oznaka koji se, izlazeći iz Ulice Marina Getaldića, nije  zaustavio na znak Stop, oduzevši prednost vozaču automobila zagrebačkih registarskih oznaka koji je vozio Ulicom Ivana Lucića, saznajemo  od glasnogovornika PU zadarske Elisa Žodana.
– Prilikom sudara oba su se vozila odbila i udarila u treće, zadarskih registarskih iznaka koje je iz Ulice Petra Skoka ulazilo u raskrižje. U nesreći  je lakše tjelesne ozljede zadobio 51-godišnji vozač iz vozila zagrebačkih  registarskih oznaka. Protiv  vozača koji je skrivio nesreću podnijet će se  prekršajna prijava zbog izazivanja prometne nesreće, rekao je Žodan.
U više navrata građani su upozoravali na nepreglednost ovog raskrižja  na kojem su sudari česta pojava te su prozivali odgovorne na poduzimanje akcije. Tim više što se raskrižje nalazi u neposrednoj blizini dječjeg  vrtića i osnovne škole.