Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Luka Modrić i Šime Vrsaljko večerali u sukošanskoj konobi Guste

29.06.2016. 22:00
Luka Modrić i  Šime Vrsaljko  večerali u  sukošanskoj  konobi Guste


Vatreni se vraćaju u rutinu. Hrvatski reprezentativci se  malo pomalo oporavljaju od velikog šoka i suza nakon nesretnog poraza od Portugala u osmini finala na Euru u Francuskoj. Vrijeme je godišnjih odmora, na zadarskom području se pred novu natjecateljsku  sezonu odmaraju Luka Modrić i Šime Vrsaljko, koji  se opuštaju s obiteljima. Zasad nedostaje treći hrvatski reprezentativac iz Zadra Danijel  Subašić.
Zato je tu na zadarskim otocima Ivan Rakitić, čiji bliski rođak  ima kuću u Poličniku. Njegov kratki video spot o urnebesnom plesu sa  suprugom, zgodnom Španjolkom Raquel Mauri i dvije kćerkice, zbog  odlaska na odmor u Hrvatsku, postao je hit na društvenim mrežama.
Bilo kako bilo, svi oni u svoje slobodno vrijeme imaju veliko razumijevanje i izdvajaju vrijeme za svoje brojne obožavatelje te strpljivo poziraju, što nam zorno pokazuje više fotografija objavljenih na Facebooku, gdje se Luka Modrić u srijedu navečer u konobi Kod Guste u Sukošanu fotografirao s osobljem i posjetiteljima ove kultne mediteranske  konobe.
Luka je na večeru u Sukošan došao s još 10-ak prijatelja, među kojima je bio i Šime Vrsaljko, koji mu uskoro postaje sugrađanin u Madridu i “ljuti” suparnik na zelenim španjolskim travnjacima. Naime, Šime  je potpisao ugovor s madridskim Atleticom i uskoro će iz talijanskog  Sassuoala, grada od 40-ak tisuća stanovnika, preseliti u 3,5-milijunski  Madrid. 
S njima je bio i Predrag Mijatović Peđa, velika svjetska nogometna  zvijezda, koja je igrala za podgoričku Budućnost, beogradski Partizan,  Fiorentinu, Valenciju i Real. Mijatović je jedno vrijeme bio sportski direktor Reala i stanuje u Maridu.