Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Tragovima Sherlocka Holmesa

Autor: Marija Knežević

29.07.2012. 22:00
Tragovima Sherlocka Holmesa

Foto: Filip BRALA



Do 11. kolovoza otvoren je i nagradni natječaj za najkreativniji pristup zadatku, a pobjednik ili pobjednica će biti nagrađeni jednim od unikatnih radova Anite Goreta


Najpoznatiji privatni detektiv Sherlock Holmes, odnosno njegovi naučnici, stigli su večeras u zadarsku Gradsku knjižnicu.
“Tragovima Sherlocka Holmesa” naziv je manifestacije koja se od 30. srpnja do 11. kolovoza održava u Gradskoj knjižnici u sklopu prvog Tjedna Sherlocka Holmesa u Zadru.
 Za sve istražitelje koji se žele priključiti ovoj zabavnoj manifestaciji priređen je i zabavni program koji je započeo sinoć predavanjem o najpoznatijem svjetskom detektivu. Od sinoć je u knjižnici postavljena i izložba trojice autora: Marina Franića, Josipa Čondića i Anite Goreta pod nazivom “Tragovima Sherlocka Holmesa”.
 Do 11. kolovoza otvoren je i nagradni natječaj za najkreativniji pristup zadatku, a pobjednik ili pobjednica će biti nagrađeni jednim od unikatnih radova stručnjakinje za kreacije, poznavateljice tkanina i visoke mode svijeta iluzije, Anite Goreta. Radovi se mogu slati na email adresu [email protected], u doc formatu. Ne smiju sadržavati više od 2.000 znakova (ako je u pisanom obliku). Trebaju biti potpisani pseudonimom, uz koji treba poslati još jedan word dokument sa svojim podacima i pseudonimom.
Organizatorica manifestacije je Tanja Jurković iz udruge Šigureca uz suorganizaciju Marina Franića, Ivana Čondića i Anite Goreta.